A letöltéssel elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárul, hogy e-mail címére a Családban Marad című kiadványt és az ActionCOACH Magyarország ajánlatait eljuttassuk.

Családban marad

Ingyenesen letölthető eBook

Tartalom

• Családi tűzfészek
• Család ellen (nincs) van orvosság
• A családi ezüst
• Család vs. Család/menedzsment
• Család/barát

A családi vállalkozásokra is érvényesek az üzleti világ törvényei. Figyelembe vételük – azonban a családi biziniszek esetében – különös kockázatokat és előnyöket rejt magában.

Az ebook a vállalkozásfejlesztés legfontosabb tényezőinek e sajátos „formációban” való érvényesítéséhez ad jól használható tanácsokat.

A kötet gyakorlati példákkal és személyes történetekkel gazdagon illusztrálva segít abban, hogy a családi vállalkozások tulajdonosai mind több örömet leljenek saját cégük felnőtté válásának támogatása révén.

Témáit, mint a döntéshozatal, a szervezeti formák meghatározása, a humán erőforrás és csapatépítés, sok más mellett … megoldás-orientált módon tárgyalja, ötleteket adva az olvasónak, s a kötetet áthatja az a gondolat, hogy külső – szakmai – segítséggel, egy jól felkészült üzleti coach támogatásával mindez  lényegesen egyszerűbben és rövidebb idő alatt is végbemehet.

Üzleti értelemben véve „nagykorúaknak” kötelező olvasmány!